Virus

Een virus is een schadelijk klein computerprogramma dat zich in uw computer nestelt en daar direct of op termijn schade aanricht. De schade die een virus kan aanrichten kan variƫren van het verspreiden van vertrouwelijke informatie van uw computer tot het compleet wissen van uw besturingssysteem waardoor uw computer niet meer werkt.

Heeft u last van een computervirus, onderneem dat zo snel mogeliijk actie om verdere schade te voorkomen. Ga niet zelf proberen het virus te verwijderen, vaak brengt u daarmee alleen maar meer schade toe aan uw computer. Laat mij dit probleem voor u oplossen.

Het is zaak om uw computer goed te beveiligen tegen mogelijke virussen. Laat daarom uw computer regelmatig controleren op virussen middels een virusscan. Heeft u nog geen virusscan? Dan is het verstandig de software hiervoor aan te schaffen. Anti virussoftware is in veel verschillende producten en prijsklassen te krijgen.

Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze en installeer deze software op uw computer, zodat u met een gerust hart weer uw computer kunt gebruiken.

Tip: zorg voor een virusscanner, zodat uw bestanden en foto's niet verloren gaan!

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort