Installatie Hard- en Software

Het installeren van een nieuwe printer of nieuwe software is niet altijd even eenvoudig.

Bij de installatie van nieuwe apparatuur komt veel kijken. Moet u bijvoorbeeld de software van uw vorige printer of digitale camera eerst verwijderen, hoe doet u dat, verliest u dan geen bestanden, hoe sluit ik het aan op het (draad)loze netwerk, allemaal dingen die voor een leek vaak lastig zijn. Gelukkig kunt u de installatie van uw apparatuur uitbesteden aan Rep-it. Ik installeer uw nieuwe apparatuur en zorg dat eventueel oude software verwijderd wordt. Zo weet u zeker dat uw nieuwe apparaat goed werkt en er niets verloren gaat.

Ook de installatie van nieuwe software verzorg ik voor u. Wilt een fotobewerkingsprogramma installeren of overstappen van Windows XP naar Windows 7, ik verzorg het voor u. Geen zorgen of irritatie, maar een feilloos werkend programma, dat is service volgens Rep-it.

Hulp op afstand

Vaak is het mogelijk op een installatie op afstand te doen. Via internet kan ik de installatie verzorgen zonder bij u op locatie aanwezig te zijn. Dit werkt snel, veilig en bespaart u kosten. Indien gewenst kom ik uiteraard bij u langs voor een installatie en uitleg.

Heeft u apparatuur of een programma installatie? Bel Rep-it.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort