Over Rep-it

Rep-it is een full service computerbedrijf.

Daarmee bedoel ik dat we pas weggaan als u tevreden bent. Gegroeid vanuit loondienst naar het ondernemerschap. De ervaring uit het verleden met de kansen van de toekomst combineren bevalt mij goed.

Mijn specialiteiten zijn heel divers:

Ik ben door jarenlange ervaring heel sterk in de diagnose stellen van een computer met kuren. Uiteraard kan ik dan ook de vervolgstappen voor u afhandelen.

Het aanleggen van een (thuis)netwerk kan ik volledig verzorgen, van aanschaf en kabels leggen tot media streamen op uw TV. Natuurlijk ook draadloos met beveiliging.

Virus verwijderen en preventie mag in dit rijtje niet ontbreken.

In overleg met u, en in overeenstemming met het probleem zal ik bij u aan huis of in mijn werkplaats “de patiënt” behandelen. Dus meestal hoeft u de deur niet uit, dat doe ik voor u. Mocht de pc naar mijn werkplaats toe moeten en u kunt deze niet brengen dan haal ik hem graag op. En bij het terug brengen sluit ik de pc en eventuele printer weer voor u aan en laat zien dat alles het weer doet.

Door meer dan tien jaar dagelijks werkzaam te zijn geweest als kabel –internet en ADSL installateur, o.a. voor UPC, Multikabel, Casema, Ziggo, KPN en Telfort en de laatste jaren ook als digitale en interactieve televisie installateur kent deze richting geen geheimen meer voor mij.

Kortom, wij van Rep-it adviseren bij computerproblemen: Bel Rep-it!

Met vriendelijke groet, Rob Royen

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort