Reinigen

Het regelmatig reinigen van uw computer is belangrijk voor de prestaties van uw computer en verkleint de kans dat uw computer kapot gaat.

Vakwerk

Het schoonmaken van uw computer is een vakkundig klusje. Het gaat niet om het schoonmaken van de buitenkant, maar om het stofvrij maken van de vitale onderdelen in de computer. Het is belangrijk dat de ventilatoren en de omgeving van uw harde schijf goed schoon zijn, zodat ze optimaal kunnen functioneren en geen storingen kunnen veroorzaken.

Voorkom storingen

Het niet schoonmaken van uw computer kan er voor zorgen dat uw harde schijf of processor te warm worden en daardoor storingen geven of in het ergste geval stuk gaan. Bij het stuk gaan van uw harde schijf is het maar de vraag of u de bestanden op deze schijf nog kunt redden. Jaarlijks preventief onderhoud is daarom geen overbodige luxe.

Tijdens het reinigen van uw computer, haal ik uw computer uit elkaar, zodat ik met speciale apparatuur de binnenzijde goed en vakkundig kan schoonmaken. De kosten voor een reinigingsbeurt zijn niet hoog, zeker als u het vergelijkt met de kosten voor het mogelijk herstellen van bestanden die verloren zijn gegaan en / of de aanschaf van een nieuwe computer of computer onderdelen.

Informeer naar de mogelijkheden voor het reinigen van uw computer.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort