Aankoop

Het aanschaffen van een nieuwe computer, laptop of printer is niet eenvoudig.

De keuze is enorm en de prijsverschillen zijn groot. Moet u kiezen voor een computer met een Intel of AMD processor of met een intern geheugen van 1.024 of 2.048 MB? Vaak is het een lastige en onmogelijke keus als u geen verstand heeft van computers. Er wordt dan ook vaak gekozen voor een aanbieding of een computer die er mooi uit ziet. Dit is vaak niet de beste keus voor uw persoonlijke situatie.

Aankoopadvies

Gelukkig heeft Rep-it wel verstand van computers. Op basis van uw wensen en budget geef ik u een advies van de computer, laptop, printer, scanner en/of beeldscherm dat het beste bij u past en leg u ook uit waarom ik tot dit advies ben gekomen. Door gebruik te maken van dit aankoopadvies weet u zeker dat u de apparatuur koopt die bij u past en geeft u niet onnodig geld uit aan specificaties die u toch niet gaat benutten. Rep-it is onafhankelijk en niet gebonden aan welke leverancier dan ook. Uw (computer)belang staat dan ook voorop.

Aankoop en installatie

Indien gewenst schaf ik de apparatuur zelfs voor u aan en installeer ik deze voor u, zodat u snel en zorgeloos van uw nieuwe computerapparatuur gebruik kunt maken.

Ook voor een aankoopadvies belt u Rep-it.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort