Netwerk

Wilt u overal in huis of op kantoor kunnen werken, maar niet die lelijke kabels in het zicht hebben, dan is het aanleggen van een (draadloos) netwerk bij u thuis of op kantoor een goede oplossing. Ook als u bestanden (foto's / video's / muziek) wilt kunnen delen op meerdere computers, dan biedt een netwerk de oplossing.

Aanleggen en beveiligen

Het aanleggen en het goed laten werken van een netwerk is geen eenvoudige zaak en moet opgepakt worden door een specialist. Het is niet alleen zaak om uw apparatuur op het netwerk te installeren, maar ook om er voor te zorgen dat uw netwerk goed beveiligd is. U wilt immers niet dat een buitenstaander toegang krijgt tot uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens en bestanden.

Afhankelijk van de specificaties van uw apparatuur, uw internetprovider, de aanwezige bekabeling en uw wensen, zullen de mogelijkheden voor het netwerk en kosten met u besproken worden. Daarna ga ik aan de slag om de aanleg en beveiliging te verzorgen, zodat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw nieuwe netwerk. Uiteraard ga ik niet weg, zonder u een goede uitleg te hebben gegeven over het gebruik en de werking van het netwerk.

Hulp op afstand

Mocht u na aanleg van het netwerk nog vragen hebben of wenst u extra apparatuur (mobiele telefoon, printer, scanner en dergelijke) later toe te voegen aan het netwerk, geen probleem! Vaak kan dit op afstand worden geregeld. Dit scheelt u tijd en kosten. Het enige dat voor de Hulp op afstand service nodig is, is een goed werkende internetverbinding.

Voor de aanleg van een netwerk belt u Rep-it.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort