Upgraden

Soms zijn wat betere prestaties van uw computer gewenst, zeker als uw computer al wat ouder is.

Ondanks dat de technologische ontwikkelingen snel gaan, is het lang niet altijd nodig om een nieuwe computer aan te schaffen. Vaak is extra geheugen of een snelle processor al een goede en voordelige oplossing.

Bent u bijvoorbeeld meer gaan doen met digitale fotografie en kunt u een foto niet zo snel bewerken als u zou willen, dan kan extra geheugen al een prima oplossing zijn. Kijkt u meer filmpjes via internet en hapert het beeld regelmatig, dan kan een nieuwe grafische kaart het resultaat verbeteren. Speelt u games of luistert u veel muziek via uw computer of laptop, dan kan een geluidskaart zorgen voor een nog betere beleving.

Ook veranderen van besturingssysteem kan zorgen voor de snelheid of extra functionaliteiten die gewenst zijn. Kortom veel mogelijkheden om meer plezier te beleven aan uw huidige computer.

Heeft u wensen ten aanzien van de prestaties van uw computer, laat mij u dan een advies geven hoe u dit kunt verbeteren. Op basis van de technische gegevens van uw computer, uw wensen en budget, geef ik u een op maat gesneden advies. Upgraden in plaats van een nieuwe computer aanschaffen kan u veel geld besparen.

Wilt u de prestaties van uw computer verbeteren, bel Rep-it.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort