Snelheid verhogen

Door het veelvuldig gebruik van uw computer wordt deze steeds langzamer.

Vaak wordt gedacht “de computer is oud, dus niets aan te doen”. Niet helemaal waar. Weliswaar gaan de technische ontwikkelingen vlug en worden computers steeds sneller, maar gelukkig is de snelheid van uw huidige computer ook te verbeteren.

Opschonen

Het opschonen van programma's en bestanden kan de snelheid van uw computer aanzienlijk verhogen. Met name programma's die meestarten met Windows en op de achtergrond actief blijven kunnen de systeemprestaties flink doen afnemen. Niet al deze zogenaamde meestarters zijn nodig dus daar is snelheidswinst te behalen. Ook zogenaamde toolbars in Internet Explorer nemen niet alleen ruimte in op het beeldscherm, maar kunnen ook stevig vertragen. Alle zogenaamde invoegtoepassingen worden door mij ook bekeken en in overleg opgeruimd.

Back up

Het verhogen van de snelheid van uw computer is iets dat ik samen met u oppak. U bent immers degene die kan bepalen of een programma of bestand nog gebruikt wordt. Pas als u aangeeft dat een bestand of programma verwijdert kan worden zal dit worden gedaan. Indien gewenst kan er een back up van uw computer gemaakt worden, zodat bestanden die u later toch nog nodig blijkt te hebben niet verloren gaan.

Wilt u ook een snelle computer, bel Rep-it.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort