Backup

Het verliezen van dat ene bestand of die mooie trouwfoto, dat is een nachtmerrie voor iedere computergebruiker.

Niets is vervelender als het verloren gaan van een bestand of foto's. U moet er toch ook niet aan denken dat opeens uw hele (belasting)administratie is verdwenen of u niet meer bij uw foto's kunt. De foto's van uw (klein)kinderen, uw trouwfoto of die fantastische vakantiefoto's, verloren door het stuk gaan van uw computer.

Helaas gebeurt het vaker dan u denkt. Het kost dan veel moeite en geld om uw bestanden te redden en vaak blijkt dat niet altijd volledig mogelijk te zijn.

Gelukkig is dit wel te voorkomen. Ik kan niet garanderen dat uw computer nooit kapot zal gaat, maar door het regelmatig maken van een goede back-up voorkomt u dat bestanden verloren gaan. Een computer is te vervangen, maar foto's of bestanden niet.

Rep-it kan voor u op regelmatige basis een back-up verzorgen, waardoor u zeker weet dat uw belangrijke bestanden niet verloren gaan. Deze back-up kan gemaakt worden op een externe schijf, die u op een veilige plek kunt bewaren. Belangrijke bestanden dienen minstens op twee verschillende media opgeslagen te worden. Als er dan een uitvalt bevat de tweede nog uw bestanden. Indien gewenst kan ik de verschillende mogelijkheden aan u uitleggen en u leren hoe u zelf een back up kunt maken.

Een goede back-up is een hele zorg minder en is snel en voordelig geregeld.

Zorg voor een goede back-up en bel Rep-it.

Martinus Nijhoffstraat 24, 2041 NV Zandvoort